Rechtermuisknop
is geblokkeerd

Wie zijn wij?

25Pro Techniek is een klein bedrijf voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige oplossingen. Professionaliteit, kennis en vakbekwaamheid staan centraal binnen dit bedrijf. Van belang is het om diensten op maat te leveren, met als doel een optimale tevredenheid van klanten.

25Pro Techniek wilt een grote rol gaan spelen in TECHNIEK. Niet alleen om continuÔteit van ons bedrijf te waarborgen, maar ook om klanten te voorzien van nog meer gemak, comfort en zekerheid. Wij willen dit bereiken door het verlenen van oplossingen op alle gebieden zonder grenzen vast te stellen.

Bent u als bedrijf en/of persoon op zoek naar de juiste oplossing voor uw probleem, dan bieden wij u de juiste mogelijkheden. Gewapend met de juiste gereedschap en kennis, staat 25Pro Techniek paraat om uw problemen optelossen.

Belangrijkste is voor bedrijven die met hun Technische Dienst in knoop zitten en hoe dan ook niet optimaal kunnen functioneren. Voor hun kunnen we ook oplossing bieden door het hele organisatie te analyseren en met oplossingen te komen die ze ook in de praktijk makkelijk kunnen toepassen zodat men het maximale uit zijn Technische Dienst kan halen.

Waar veel bedrijven problemen hebben met vrijdagmiddag, weekend en maandagmorgen zult u zulke problemen bij ons niet treffen. Elk nieuw dag is weer een nieuw uitdaging om het gene te bereiken waar 25Pro Techniek voor staat "Kwaliteit, betrouwbaarheid, service, oplossing" die opgebouwd is uit eerlijkheid zodat men dat krijgt voor zijn geld.

Beknopt uitleg over de diensten die we te bieden hebben zoals:

Hierbij valt te denken aan o.a. besturing Ė en beveiligingselementen, verlichting, telefoonaansluitingen, audio- en videoaansluitingen, stroomvoorzieningen en nog veel meer.

Nadere toelichting van diensten van 25Pro Techniek worden hieronder beschreven.

Elektrotechnische Installaties;

Tegenwoordig is elektriciteit vrijwel onmisbaar. De moderne samenleving is omringd door elektrische apparatuur en is uit op comfort en zekerheid. Hiervoor is het nodig om een gebouw te voorzien van met zorg ontworpen elektrische voorzieningen die voldoen aan de wensen en behoeften van de klant.

Data Ė en telecommunicatie;

Data Ė en telecommunicatie instellingen zijn tegenwoordig onmisbaar in onze moderne samenleving. Ons bedrijf verleent op dit gebied het juiste personeel voor alle denkbare systemen en applicaties.

IndustriŽle Automatisering;

Automatisering en Besturingstechniek is niet uit te sluiten in onze industriŽle processen onder andere het besturingssysteem Siemens S7 PLC. Hierin wordt het juist ervaring opgedaan met het juist opleiding om zo goed mogelijk het wensen van onze klanten te kunnen waarborgen.

Onderhoud werkzaamheden;

Welke bedrijf zou niet willen dat hun machinepark optimaal draait zonder storingen. Om dit te realiseren heeft men een goed onderhoud aan zijn machinepark nodig. Hierbij kan men zich ook wenden tot 25Pro Techniek voor regelmatig onderhoud en of preventief onderhoud. 

U wilt altijd op de best mogelijke manier geholpen worden zonder zorgenÖ, dan bent u goed bij 25Pro Techniek.

25Pro Techniek is een bedrijf, die met kwalitatieve producten en flexibele dienstverlening gericht wilt inspelen op de behoeften en wensen van de klant. Klanten behouden, hun comfort en zekerheid.